Gent

EasyTeam door Pieterjan de Boose en Zisis Chadoulos

EasyTeam, de app voor openbare sportevenementen

Over dit project
EasyTeam, een initiatief van Pieterjan de Boose en Zisis Chadoulos, wil de onderbenutting van openbare sportterreinen in België aanpakken door een nieuwe app te ontwikkelen. Deze eenvoudige app maakt het eenvoudig om sportevenementen te organiseren of eraan deel te nemen, met als doel jongeren over sociaal-culturele grenzen heen samen te brengen voor sportactiviteiten.

Projectdoelstellingen
Ontwikkeling en lancering van de app in het voorjaar van 2024, gevolgd door een testfase met een divers deelnemersveld, voor veelzijdige feedback uit alle bevolkingsgroepen.

Promotie en een succesvolle uitrol in Gent tijdens de zomer, inclusief een startevenement en diverse promotiecampagnes om een breed publiek te bereiken.

Door jongeren, voor jongeren
Dit project richt zich op het activeren van jongeren om de openbare ruimte te herclaimen en te gebruiken voor spontane sportactiviteiten. Het stimuleert interactie en samenwerking, doorbreekt sociaal-culturele barrières en bevordert een gezonde levensstijl.

EasyTeam beoogt niet alleen een positieve impact op jongeren in Gent maar ook het potentieel om naar andere steden uit te breiden. Het project onderstreept het belang van inclusiviteit en toegankelijkheid in de sport, met een visie om sport een integraal onderdeel van gemeenschapsvorming te maken.

Toegekende steun
€ 2.000

Contactpersoon
Pieterjan de Boose
([email protected] of +32 479 84 07 30)